Föräldrarförening (FFF)

Föräldraförening (FFF) är till för elever på Fribergaskolan och deras föräldrar. Föreningens syfte är att uppmuntra samverkan mellan föräldrar och skolans personal och ledning till gagn för våra skolungdomar.

Exempel på vad FFF arbetar med;

  • Organiserar föräldravandringar tillsammans med Fältassistenterna i Danderyds kommun där vi gemensamt är ute och träffar ungdomar på helgkvällar.
  • Träffar regelbundet skolans rektor och annan skolpersonal för att diskutera viktiga frågor som berör föräldrar och våra elever
  • Anordnar årligen ett antal kostnadsfria seminarier för alla föräldrar inom t ex nätetik och psykisk ohälsa
  • Anordnar årligen 8:ornas arbetsmarknadsdag då eleverna får träffa vuxna som berättar om sina yrkesval och hur det är att arbeta som t ex jurist, egen företagare, ekonom, civilingenjör, läkare, journalist etc.
  • Bidrar med pengar till stipendier som skolan delar ut och bjuder traditionsenligt 9:orna på tårta på skolavslutningen.

Vi arbetar helt ideellt och styrelsen består av engagerade föräldrar med egna barn på skolan. Stöd vår verksamhet genom att bli medlem eller förnya ditt medlemskap redan idag genom att betala den årliga avgiften på 200 kr per skolår och familj.

Swisha till 1235947759 eller sätt in beloppet på Plusgiro 66 31 60-0  (ange elevens namn och klass).

Mer information om oss hittar du på vår hemsida: www.fribergaff.se

Du kan också följa oss via Facebookgruppen Fribergaskolans Föräldrarförening