Lördagen den 25/1 hade Fribergaskolan sitt Öppna Hus. Aulan var i det närmaste fullsatt på de två föreställningarna där vår bildlärare och konferencier Anna höll i trådarna tillsammans med rektor Gunnar. Andreas, vår musiklärare, tillsammans med niornas kör gjorde tre framträdanden som andades glädje och värme.

Ute i restaurangen var lärare och elever redo att svara på frågor och informera om hur det är att gå på Fribergaskolan, och i våra öppna lektionssalar fanns möjlighet att titta närmare på NO-salar, Bilden och vad SO-undervisningen har att erbjuda. I hemkunskapen lagades det minisemlor som gick åt som smör i solsken!

I restaurangen serverades det också miniburgare med falafel, ingefärashots och en och annan chokladboll slank nog också ner. Vår kock Martin tillsammans med elever från åk 8 fanns på plats för servering och för att prata om vår skolmat.

Allt som allt är vi på Friberga väldigt nöjda med att det kom så många besökare till Öppet Hus! Nu är skolvalet i full gång och vi hoppas förstås att ni väljer Friberga för framtida studier!

Varmt välkomna med er ansökan via kommunens hemsida.

Finns det frågor om närhetsprincipen kan man hitta svaret här, eller kontakta kommunens informationscenter.

Finns det frågor om Fribergaskolans särskilda undervisningsgrupp för elever inom Asperger/autism-spektrat kontakta bitr. rektor Jenny Holmberg: jenny.holmberg@danderyd.se

I övrigt hittar ni kontaktuppgifter här på hemsidan under rubriken Kontakta oss.

Än en gång, varmt välkomna till Fribergaskolan!